Huisartsenpraktijk Takens en Zuidwijk en belegger Vierhouten Onroerend Goed ondertekenen huurcontract!

Woensdag 22 november ondertekenden de huisartsen Theo Takens en Marie Christine Zuidwijk en belegger Vierhouten Onroerend Goed het huurcontract voor het in aanbouw zijnde medische centrum aan de Geert Grootestraat in Zwolle. Dit heuglijke feit vond plaats op de bouwplaats in het bijzijn Vestaal Vastgoed, die namens Vierhouten Onroerend Goed het project begeleidt en de ontwikkelaar/bouwer van het complex, Prins Bouw uit ’t Harde.

De afgelopen jaren heeft Prins Bouw een medisch centrum ontwikkeld aan de Geert Grootestraat no. 7. Het bestaat uit circa 1.000 vierkante meter en is bedoeld voor medische en maatschappelijke functies. Huisartsenpraktijk Takens en Zuidwijk zal haar praktijk hier vestigen en heeft getekend voor 300 vierkante meter.

Vestaal Vastgoed en Prins Bouw zijn inmiddels met verschillende andere geïnteresseerde partijen in gesprek die ook hun intrek willen nemen in dit medisch centrum. Het is al mogelijk om vanaf 30 vierkante meter een ruimte te huren. Partijen die mogelijk ook geïnteresseerd zijn, kunnen zich melden bij de betrokken bedrijfsmakelaars REBO Bedrijfsmakelaars en Ten Hag Makelaars uit Zwolle. Ook op www.fundainbusiness.nl is veel informatie over het project te vinden.

Boven op het medisch centrum worden nog 17 appartementen gerealiseerd. Deze zijn reeds alle verhuurd aan de JP van den Bent Stichting.

Het door Prins Bouw ontwikkelde project is inmiddels sinds augustus 2017 in aanbouw en wordt naar verwachting in juli 2018 aan de gebruikers opgeleverd en overgedragen aan Vierhouten Onroerend Goed BV uit Ermelo. Vierhouten Onroerend Goed belegt in hoogwaardige winkels, woningen, kantoren, zorgcentra en industriële bedrijfspanden.
 

0-GQOGBSLEND.jpg

       Disclaimer | Copyright 2011©          

 

  home | even voorstellen | contact | duurzaamheid | route | downloads
Prins Bouw Prins Project