Start bouw appartementen op De Waayenberg

Op 2 juli 2018 gaat op Landgoed De Waayenberg de eerste schop de grond in voor de bouw van luxe appartementen. Hiermee komt er een einde aan een lange periode van plannen maken, procedures, kraakgeweld, vertragingen en onzekerheid over de haalbaarheid van het project.
Projectontwikkelaar Willem Hagens van Duyncroft is blij met deze volgende stap. Hij heeft altijd vertrouwen in het project gehad. “We hebben we nooit getwijfeld of het plan gerealiseerd kan worden. Nergens op de Veluwe zijn appartementen van deze grootte en topklasse te koop. In de afgelopen jaren zijn de oude gebouwen gesloopt, is het terrein opgeschoond en is een deel van de infrastructuur aangelegd. Aanvankelijk zou de bouw in augustus 2017 van start gaan, maar door het gebrek aan bouwmaterialen en goed geschoold bouwpersoneel hebben we de bouw moeten uitstellen. Maar nu is het dan echt zover! Alle obstakels zijn overwonnen, de vergunningen zijn onherroepelijk en er zijn voldoende appartementen verkocht om te kunnen starten”, aldus Hagens.
Op 2 juli aanstaande start bouwbedrijf Prins Bouw uit ‘t Harde met de bouwwerkzaamheden. Prins Bouw is een gerenommeerd aannemersbedrijf dat, net als Duyncroft, de klant centraal stelt en veel aandacht heeft voor kwaliteit en duurzaamheid. Het bouwcontract is recent ondertekend door Willem Hagens en Wim Prins. De verwachting is dat de eerste appartementen over een jaar gereed zijn voor bewoning.
Voor liefhebbers zijn er nog enkele appartementen op Landgoed De Waayenberg beschikbaar. Uniek op de Waayenberg is dat kopers in staat zijn hun appartement zelf in te delen en daarmee een persoonlijke look & feel kunnen creëren. Iedere woning ademt daardoor een geheel eigen sfeer uit. De prachtige natuurlijke omgeving waarin De Waayenberg ligt, maakt deze sfeer compleet. Makelaar Ron de Haan van De Haan Makelaars uit Epe adviseert belangstellenden graag over de mogelijkheden. “Ik raad mensen aan snel contact met ons op te nemen. We zien de vraag toenemen en de laatste kopers hebben vanzelfsprekend de minste keus voor wat betreft locatie en indeling. Wanneer we kijken naar de ontwikkelingen in de bouw is het bovendien niet uitgesloten dat de prijzen de komende tijd gaan stijgen. Mensen die nu kopen, zijn verzekerd van de huidige prijzen.”
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willem Hagens 0223-354140 Of De Haan Makelaars in Epe: 0578-613000

0-OGTVZXKNSY.jpg

       Disclaimer | Copyright 2011©          

 

  home | even voorstellen | contact | duurzaamheid | route | downloads
Prins Bouw Prins Project